Jump to content

702 SHOCK-HER

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by 702 SHOCK-HER

  1. :dope: Just wondering how he is doing??

    HEY EVERYBODY, HAVEN'T POSTED IN A WHILE JUST BEEN TRYING TO HEEL UP.. BUT I WANTED TO SAY THANKS TO EVERYONE WHO HELPED OUT IN MY TIME OF NEED I AM DOING BETTER..I'M NOT IN AS MUCH PAIN AS BEFORE BUT STILL HAVE PAIN HERE AND THERE . I AM STILL IN A WHEEL CHAIR BUT I SHOULD BE TRYING TO WALK SOON, ME AND MY FAMILY ARE GOING TO TRY TO GET TO THE DUNES ON NEW YEARS WEEKEND . AND WOULD LIKE TO SAY THANKS TO EVERYBODY IN PERSON SO IF YOU GUYS ARE MEETING UP PLEASE LET US KNOW WHEN AND WHERE.. AGAIN WE WANT TO SAY THANKS TO EVERYBODY...

  2. Sunday a little before noon, Little danny 9 yrs. old and myself

    were involved in a colision that left danny unconscious.

    he was flown to UMC were he is now still in a coma.

    He is in desperate need of all your prayers,for him self

    and all of his family.

    I've had a very very hard with this, as I have 3 sons of

    my own, all that ride dirt bikes.

    I ask all that read this to leave a post and a prayer

    for danny, and not to inquire about the details this on

    this thread or start any kind of debate. but feel free

    to do so on your own thread.

    JUST WANT TO SAY WE ARE PRAYING FOR THE LITTLE GUY . STAY POSITIVE AND NEVERGIVE UP.. THIS IS SOMETHING I KNOW FIRST HAND BEING THAT I AM THE GUY THAT WAS RAN OVER ON HALLOWEEN ON COMP BY A SAND RAIL. WE ARE HERE FOR HIM AND HIS FAMILY IF ANYTHING IS NEEDED..

  3. JUST WANTED TO LET EVERYONE KNOW ABOUT THE GET TOGETHER @ SAFFIRES MONDAY NIGHT ..THIS IS A COMING HOME EVENT FOR CHARLIE THERE WILL BE FREE FOOD AND ALL THE SCREENS WILL BE DOWN FOR MONDAY NIGHT FOOTBALL..IT STARTS AROUND 5-5:30 AND IS FREE JUST LET THEM KNOW YOUR THERE FOR CHARLIE..IT WILL BE HELD IN THE BANQUET ROOM .. EVERYBODY IS WELCOME TO COME..SO COME AND HAVE SOME FUN WITH FELLOW FRIENDS AND FAMILY..

×
×
  • Create New...